Met goed financieel advies kom
je verder dan je denkt

Wij helpen je graag met financieel advies

De financieel adviseur van Kubus Nijmegen helpt jou financieel gezond te blijven. We voeren een liquiditeitsprognoses voor je uit (indien gewenst doen we dit gezamenlijk), zodat je leert om inzicht te krijgen in je eigen situatie. Indien gewenst ondersteunen we je bij het debiteurenbeheer, of we ontzorgen je zelfs volledig hierbij. Met telkens nieuwe regels, rentepercentages, investeringen en kansen, helpen we jou bij het maken van de juiste beslissingen. We geven je advies en kijken hierbij naar het hele plaatje; samen met bijvoorbeeld onze fiscale en juridische specialisten.

Bij Kubus Nijmegen sta je er als ondernemer niet alleen voor. Administratiekantoor Kubus Nijmegen staat vierkant achter je. Wij horen graag hoe het met je gaat en of we nog wat voor je kunnen betekenen. Kom je bijvoorbeeld in aanmerking voor gunstige fiscale regelingen? Dan hoor je dat van ons.

Jouw Kubus adviseur kan fiscaal advies geven op het moment dat je hier zelf om vraagt, maar ook als wij zelf signaleren dat er actie nodig is. Wij denken graag proactief met je mee. Ook zetten we graag een stap extra voor jou.

Wij ontzorgen je volledig op administratie en fiscaal gebied.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  Kubus Nijmegen biedt meer

  Goed financieel advies is van levensbelang voor de financiële gezondheid van een onderneming en van de ondernemer. Kubus is dan ook veel meer dan alleen een boekhouder of administrateur. Dankzij ons grote en slimme Kubus-netwerk kan jouw financieel adviseur je altijd uitstekend financieel advies geven over de meest uiteenlopende zaken.

  Ben jij op zoek naar een administratiekantoor die met jou meedenkt? Dan worden wij graag jouw sparringpartner.

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en offerte. We helpen meer dan graag.

  Contact opnemen

  Wij bieden ondersteuning bij de volgende zaken

  • Schuldhulpverlening

  • Fiscaal-juridisch advies

  • Coöperatie starten

  • Automatisering
  • Organisatiemanagement
  • Interim management
  • Financieringsaanvragen
  • Mediation
  • Marketing

  De diensten van Kubus Nijmegen

  Boekhouding

  Adviseurs