Krijg inzicht in je onderneming
met een goede boekhouding

Jouw boekhouding waterdicht? Kubus Nijmegen helpt!

De boekhouding zijn de resulterende cijfers uit jouw administratie. Alle verkoop- en inkoopfacturen en bankregels worden verwerkt tot een eindrapport en eindbalans in het zogenoemde jaarrapport. De gegevens uit het jaarrapport worden gebruikt voor de opmaak van de geldende belastingaangiftes. Kubus Nijmegen staat garant voor een waterdichte boekhouding.

Wie kan bij ons terecht?

Kubus Nijmegen helpt iedere ondernemer in de regio van Nijmegen. Van ZZP tot VOF en BV. Door onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel alle ondernemingsvormen aan. Dus ook de grotere, gelauterde en doorgewinterde ondernemers kunnen bij ons met een gerust hart terecht.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Kubus Nijmegen houden we van efficiëntie en gemak. Daarom werken wij onder andere met boekhoudsoftware, Muis. Alle verkoopdocumenten, inkoopdocumenten, bankregels en overige financiële gegevens worden hierin door onze medewerkers verwerkt. Aan het eind van het fiscale jaar worden de resulterende jaarrekeningen of jaarrapporten met behulp van externe software samengesteld en volgt desgewenst het eindejaarsgesprek.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  Wij werken met

  Muiss oftware
  exact-logo
  MLE365

  Het belang van het bijhouden van de boekhouding

  Een goed bijgehouden boekhouding geeft inzicht over de financiële en fiscale positie van een onderneming. Het vormt het stuur voor de ondernemer en geeft o.a. inzicht in aangiftes, liquiditeit, solvabiliteit, debiteuren en crediteuren. Wil je meer weten over onze mogelijkheden en tarieven in? Neem dan snel contact op.

  Meer informatie

  De diensten van Kubus Nijmegen

  Boekhouding

  Adviseurs