Laat je goed informeren
door onze belastingadviseur

Betaal niet te veel aan belasting!

Iedere ondernemer moet belasting betalen. Daarom is erg belangrijk dat je belastingzaken goed en op tijd geregeld zijn. Zo voorkom je vervelende naheffingen en boetes. Kubus Nijmegen zorgt er vrijwel altijd voor dat je minder belasting betaalt, dan wanneer je geen advies inwint. Geen enkele ondernemer wil tenslotte teveel belasting betalen. Onze Kubus belastingadviseur verzorgt je btw aangiftes en de inkomstenbelasting aan het einde van het jaar.

Zorgeloos ondernemen

Ook over het betalen van de belasting wil je als ondernemer geen zorgen maken. Dit moet correct worden gedaan en op een financieel zo gunstig mogelijke manier. Met de kennis en ervaring van de Kubus belastingadviseur kunnen wij een optimale fiscale scan voor je uitvoeren. Met een goed belastingadvies geven wij je inzicht hoe het maximale belastingvoordeel behaald wordt. Lees hier meer over belasting.

Bij Kubus Nijmegen sta je er niet alleen voor

Bij Kubus Nijmegen sta je er als ondernemer niet alleen voor. Administratiekantoor Kubus Nijmegen staat vierkant achter je. Wij horen graag hoe het met je gaat en of we nog wat voor je kunnen betekenen. Kom je bijvoorbeeld in aanmerking voor gunstige fiscale regelingen? Dan hoor je dat van ons.

Jouw Kubus adviseur kan fiscaal advies geven op het moment dat je hier zelf om vraagt, maar ook als wij zelf signaleren dat er actie nodig is. Wij denken graag proactief met je mee. Ook zetten we graag een stap extra voor jou. Wij ontzorgen je volledig op administratie en fiscaal gebied.

Kubus Nijmegen denkt graag met je mee.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  Erfbelastingaangifte ingewikkeld?

  Ook je erfbelastingaangifte kun je bij de belastingadviseur van Kubus indienen, waarbij we zorgen voor het beste advies en correct aangifte.

  Ben je nog geen klant bij Kubus?
  Dan kun je ons toch geheel vrijblijvend een vraag stellen over jouw erfbelasting, een fiscaal probleem voorleggen of een second opinion vragen wanneer je twijfelt aan de juistheid van je erfbelastingaangifte.

  Contact opnemen

  De diensten van Kubus Nijmegen

  Boekhouding

  Adviseurs