De administratie snel en
eenvoudig verwerken?

Administratie vervelend? Kubus Nijmegen ontzorgt!

De administratie bijhouden is het bundelen van alle documenten binnen een organisatie. Dit is verplicht voor iedere ondernemer. Maar omdat het zo een tijdrovende klus is, sta je als ondernemer er vaak niet om te springen. Toch kan het je veel opleveren!

Jouw administratie vormt niet alleen de basis voor je belastingaangifte, maar het is ook de basis om een goede bedrijfsvoering op te baseren! Het verschaft belangrijke inzichten in je kosten, omzet en je behaalde winst. Zonder goede administratie is je bedrijf financieel stuurloos. Kubus Nijmegen denkt graag met je mee en zorgt dat je als ondernemer geen kans onbenut laat! Kubus Nijmegen helpt iedere ondernemer. Van ZZP-er tot BV. Met of zonder personeel.

Administratie. Hoe doen wij dat?

De verwerking geschiedt bij ons met behulp van slimme automatisering. Door het aanbieden van jouw facturen en bonnen in de cloud en de handige app van Muis hoef je je slechts te beperken tot het scannen en verzenden van jouw administratie. Vervolgens wordt het vastgelegd en geregistreerd in onze cloudomgeving.

Gemakkelijk, eenvoudig en razendsnel.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  Inbegrepen documenten

  • Inkoopfacturen

  • Verkoopfacturen

  • Bonnetjes
  • Bankmutaties
  • Contracten

  • Offertes

  • Overeenkomsten

  • Belastingbrieven

  Het gemak van digitale bewaarplicht in de administratie

  Wij voldoen aan de voorwaarden voor de digitale bewaarplicht die sinds 2014 van kracht is. Het voordeel voor jou is dat de fysieke ordners niet meer nodeloos op het kantoor hoeven te staan. Wel raden we je aan om ondanks de digitale bewaarplicht toch te kiezen voor het bewaren van jouw fysieke administratie. Het is altijd handig om de fysieke exemplaren paraat te hebben bij bijvoorbeeld een hypothecaire aanvraag of andere soortgelijke situaties. Bovendien, mocht jouw administratie onderhevig zijn aan een steekproefonderzoek van de belastingdienst dan kan dat eenvoudig bij ons op kantoor.

  Waarom is de administratie zo belangrijk?

  Een goed ingerichte administratie is een verplichting van de belastingdienst. Ook geeft het een duidelijk overzicht van de uiteindelijke boekhouding. De boekhouding, ofwel de resulterende cijfers, vormen het stuur voor de ondernemer.

  Wanneer moet ik denken aan uitbesteding van de administratie?

  Ondernemers willen uiteindelijk maar één ding; ondernemen. Wanneer je druk bent in je dagelijkse routine als ondernemer wil je niet ’s avonds nog eens aan de slag met je administratie. Toch is het een verplichting van de belastingdienst. Daarnaast heb je te maken met dagelijkse veranderingen in de fiscale regelgeving. Met andere woorden, het kost tijd en zonder kennis van zaken uiteindelijk veel geld.

  Digitaliseren is geen excuus voor geen contact

  Ook al hebben wij al jouw gegevens digitaal, we blijven persoonlijk met je in contact. Kubus Nijmegen ziet namelijk veel kansen in digitalisering van gegevens. Doordat de gegevens altijd inzichtelijk en up-to-date zijn, kunnen wij snel schakelen en bijsturen indien nodig. Hierdoor ben jij altijd verzekert van het beste advies! Lees hier meer over ons. 

  Herken je je in het bovenstaande?

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en offerte. We helpen meer dan graag.

  Contact opnemen

  De diensten van Kubus Nijmegen

  Boekhouding

  Adviseurs