Over ons

Contactgegevens KUBUS Nijmegen

Kubus Nijmegen Rianne Schokken

Rianne Schokker

Contactpersoon: Rianne Schokker

 Telefoon: 024 - 8200 731
 E-mail: nijmegen@kubus.nl

 

 Adres: Ooysedijk 13
 Postcode: 6522 KT
 Plaats: Nijmegen

Waarom Kubus Nijmegen?

Rianne Schokker en Wim van de Ven werken samen met u als ondernemer aan een gezonde onderneming en een gezonde financiële (privé) situatie”. Na 5 jaar hard werken vanaf de start van je onderneming wil je graag een werkweek van 40 uur tot zeg maximaal 50 uur. Dat is mooi want dat geeft je voldoende tijd voor je partner en kinderen.

Om dat te bereiken werken we samen aan 95% digitale administratie: de moderne ondernemer logt in op zijn dashboard met een update rapportage en bespreek dit op maandag ochtend in het directieoverleg; de ZZP-er doet dat ’s avonds op de bank en geniet van zijn realisatie van de afgelopen week.

Kubus Nijmegen Wim van de Ven

Wim van de Ven

Hoe?

Wanneer we als ondernemende boekhouder, en als ondernemende adviseur handelen, en samen met u als ondernemer werken aan een gezonde onderneming en gezonde financiële (privé) situatie, en we hebben daarnaast uw bedrijf goed op orde: waarom kiest een klant voor u?, kostenbesparing, inkoop, administratie, automatisering, innovatie, marketing financiering etc... samen goed geregeld dan komen nieuwe klanten van zelf.

Wat willen we samen bereiken?

We werken samen aan alle onderdelen van uw bedrijf zodat deze prima functioneren. Op enig moment is uw onderneming dan verkoop - klaar zodat u zelf met een gerust hart met pensioen kunt gaan.

Voor een eerste kosteloos advies staan wij altijd voor u klaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kosteloze bespreking:

nijmegen@kubus.nl    Skype: wimvandeven1     0248200731